Suhdetoiminta

Metsästysseuroja pidetään usein väärin perustein hyvin vanhanaikaisina ja sisäänpäin lämpiävinä porukoina. Tämän kuvan parantamiseksi Ähtärin urheilumetsästäjät harjoittavat aktiivista suhdetoimintaa. Alla hieman tarinaa sitää mitä tämä suhdetoiminta pitää sisällään meidän seurassa.

Peijaiset maanomistajille Väätäiskylällä

Peijaiset ovat kiitollisuuden osoitus seuratoimintaa tukeville manomistajille ja muille yhteistyökumppaneille. Yleensä juhlat on järjestetty juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna.

Ohjelmassa on mm. kisailua, ammuntaa, tikan heittoa, renkaan heittoa, illallinen sekä tietenkin elävää musiikkia. Solistina on ollut mm. tangokuningas Hirvonen.

Soutukilpailu on tarkoitus palauttaa ohjelmaan kesällä 2011. Toivomme toki runsasta osallistumista. Viime kerran häviö jäi varmasti hampaankoloon.

Kansainväliset peijaiset Mesikämmenessä

Peijaset Mesikämmenessä on tarkoitettu laajemmalle yleisälle maanomistajien lisäksi. Tänne kutsutaan mm. eri jahteihin osallistuvia muiden seurojen jäseniä.

Ohjelmassa on illallinen, jossa on maistijaiset metsän antimista - makuelämyksiä myös muille kuin metsästäjille.

Seurojen välinen yhteistyö

Seurassamme on ollut tapana ylläpitää tiivistä yhteistyötä myös ulkomaisten metsästysseurojen kuin vain kotimaisten kanssa. Näihin kuuluvat mm. matkat Viroon sekä Saksaan. Tapaamisissa on tietenkin metsästyskulttuurin vaihtoa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Kuva Viron sikajahtireissulta talvella 2008.

Virossa

Luvat

- kalastus
- Niemisjoen kalastuskunta - lohenkalastuslupa Niemisjokeen

Hankaveden kalastuskunta
Niemisveden kalastuskunta
Vehkoon kalastuskunta

Yhteistykumppaneita

Ahti Huvila Oy
Tankki Oy
Ultrapoint
Ähtärin Urheiluahola