Kestinhovi

Kämppä on alunperin rakennettu vuonna 1956 Rosenlew:n metsätyötopalle. 1970-luvulla kämppä hankittiin seuralle. Peruskunnostusta on tehty koko ajan, mutta suurempi remppa tehtiin vuonna 1990. Tuolloin paikalla oli myös kaivuri ja samalla myös ammuttiin kivä ja tehtiin kunnon parkkipaikka. Vuosikymmenten aikana kämppää on korjailtu sieltä täältä ja mm. maalattu ulkopuolelta kauttaaltaan. Viimeisin urakka oli vuonna 2006, jolloin peruskorjattiin kämpän katto.

 

Kattoremppa
(kattoremppa)

Sauna

Sauna peruskorjattiin 1990-luvulla. Viimeinen vaihe oli kiukaan uusiminen kesällä 2010. Kaikki metalli on rosteria ja tekijänä tietenkin, kukapas muukaan kuin Tappura. Uusi kiuas kastettiin heti uutuudeltaan juhlavin menoin. Paikalla oli todella mukavasti porukkaa.

 

Kasvimaa

Kasvimaalle on perinteisesti kylvetty vuosittain mm. porkkanoita, perunaa, lanttua ja sipulia.

Kylvöhommia

(kylvöhommia)

Pihalla on myös täysimittainen jousiammuntarata maalitauluineen.

Koirat saavat levätä hienossa koiratarhassa. Koiratarhat on P. Pakarisen käsialaa.

 

Kämppä on äijän koti

Kämpän lämmituksestä vastaa Lister peter agregaatti.
- Teho on 12 kWh.
- 1500 litran polttoöljysäiliö. Tankataan normaalisti joka toinen vuosi.
- Perkinsin 3 sylinterinen diesel moottori.
- Vuosittain suoritetaan perushuolto. 2010 perushuollon yhteydessä uusittiin myös jo vähän pöntyneet polttoaineputket. Tässä olivat mukana mm. K. Ström ja M. Lepistö.

Nukkumapaikkoja on virallisesti 24 (+ lisävuoteet), mutta koskaan ei kukaan ole jäänyt ilman nukkumasijaa!

Kämpässä on vesikeskuslämmitys ja vesivessat sekä tietenkin tulisija.

tulisija-1.jpg

 

Koiramiehille on leikillisesti varattu keskimmäinen huone, jossa silloin tällöin yöpyvät myös uupuneet koirat, jos päivän jahti on sujunut mallikkaasti. Ja kyllähän meidän nykyään kelpaa kun on niin hienot koirat! Lisää kenneltoiminnasta Koirat osiossa.


Harrastustoimintaa

Patruunanlatausviikot pidetään vuosittain kevättalvella. Tällöin jokainen seuran jäsen saa tulla lataamaan omia patruunoita. Paikalla on asiantuntijaoppaana T. Pitkälä.