Jäsen

Otamme metsästysseuraamme uusia jäseniä. Seuramme jäseneksi voidaan hyväksyä myös henkilö, joka ei asu Ähtärissä, tai liity seuraan maanomistajan ominaisuudessa.

Seuramme käsittelee jäsenhakemuksia kaksi kertaa vuodessa, kesä- ja talvikokouksissa. Jäsenyys alkaa kahden vuoden koeajalla, jolloin odotamme aktiivista osallistumista talkoisiin ja muuhun seuran toimintaan. Toki seurat toimivat talkootyön voimin, joten toivomme osallistumista myös koeajan jälkeen.

Uudet metsästäjät otetaan heti mukaan jahtiin ja heitä opastetaan kokeneempien jäsenten toimesta metsästyksessä, riistan käsittelyssä ja aseiden käytössä. Osallistumalla hirvi-, peura- ja kaurisjahteihin pääsee parhaiten tutustumaan seuran toimintaa ja mukana oleviin metsästäjiin.

Jäsenmaksu on 120 €/vuosi.

Kahden vuoden koeajan jälkeen maksettava liittymismaksu on 500 € ja perheen muilta jäseniltä liittymismaksu on 170 €.

Seuran jäsenyyden etuja ovat:

  • Monipuoliset metsästysmaat, reilut 9500 ha, joista yli 5000 ha pienriistalle.
  • Metsästysmajamme Kestinhovin vapaan käyttöoikeus.
  • Ampumaradan käyttöoikeus.
  • Jahti- lehti, joka tulee Suomen Metsästäjäliitolta. ÄUM on Suomen metsästäjäliiton jäsen.

Lisäksi, jos elämäntilanne muuttuu, niin voi siirtyä ns. nukkuvaksi jäseneksi, joka maksaa 20€/vuosi. Jäsenyys säilyy, mutta ei oikeuta metsästämään, eikä Kestinhovin käyttöön.

Jäsenhakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti seuramme sihteerille Pertti Kurttilalle pertti.kurttila@gmail.com . Hakemus on vapaamuotoinen, mutta pieni esittely itsestään ja metsästyshistoriasta on paikallaan.